20 Eylül 2012 Perşembe

Tavsiyelik Dizi; Dating Rules From My Future Self



Elinizde geçmişteki kendiniz ile konuşma imkanınız olsaydı ona ne söylerdiniz?

İşte Dating Rules bu konuyu işleyen bir mini web dizisi. Mini çünkü ilk sezonu 9 bölüm ve her bölüm yaklaşık 7-8 dakika kadar sürmekte. Adının uzunluğuna bakıp korkmaya gerek yok yani.

Dizi, kısaca bir oyun şirketinde geliştirme uzmanı olan Lucy’nin hayatını anlatıyor diyebiliriz. Lucy dört yıllık ilişkinin sonunda bir evlenme teklifi almıştır ama bu evlilik konusunda endişeleri vardır. Bu sırada telefonuna isimsiz mesajlar gelmeye başlar. Onu bu evlilikten vazgeçirmeye çalışan ‘isimsiz’ onun 10 sene sonraki halinden başkası değildir.

Dizinin devamı ise tahmin edebileceğiniz gibi ayrılıklar ve yeni başlangıçlar üzerinden ilerliyor ancak o kadar şeker bir anlatıma sahip ki “Ben böyle olacağını biliyordum” bile diyemiyorsunuz. Zaten nasıl diyeceksiniz, dizi toplamda 70 küsur dakika falan sürüyor.

Dram dolu, konunun gereksiz uzatıldığı dizilerden, boş komedilerden sıkıldıysanız kesinlikle zevk alacağınız bir dizi Dating Rules. Film tadında, ilk sezonu bir günde kolayca bitirebilirsiniz. Bittiğinde yüzünüzde hafif bir gülümseme kalacağına eminim.

Tavsiyeliktir efendim, izleyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder